Kombinera seg kladdkaka med ett täcke av kokostosca och du har en ny favorit. Ett enkelt sätt att variera den klassiska kladdkakan. Till kokostoscan går det bra med både kokosflingor eller kokoschips.
Fler smarriga kladdkakerecept hittar du här .
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2014
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vispgrädde.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ni borde tillägga antal kalorier i kakan. 8 dl socker (680 g), plus 1 dl sirap skrämmer mig.
Agnes
2022-09-16Hej Agnes! Det finns en näringsberäkning om du scrollar längre ner i receptet :) Receptet är för 40 bitar och näringsvärdet är räknat per bit. Hoppas du vågar testa denna smarriga kaka. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-09-16Min blev jätteful
Ina
2022-07-24Mycket gott. Drog också ned på sockret i kakan till typ 5,5-6 dl. Tips är att låta kakan kallna innan toscan åker på.
Peter
2022-01-16