Kimchikål

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kimchikål

Kimchikål är ett magnifikt och aptitligt tillbehör som passar perfekt till fläskkarrén. Du gör en fantastisk dressing av sambal oelek, ingefära, vitlök och fisksås och låter de spröda kålbladen suga åt sig smakerna innan tillbehöret kan avnjutas.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Kimchikål

Ingredienser

4 portioner
500 g kinakål
1 msk sambal oelek
1 skalad och finhackad vitlöksklyfta
1 msk riven ingefära
2 msk asiatisk fisksås
1 msk strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott till grillad fläskkarré! Gör den i plastburk med lock så går det bra att skaka runt den och så tar ingenting smak i kylskåpet.

    Cissi

Testa liknande recept

  • Chilibönsås
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Peters snabb-kimchi
    Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lövbiff teriyaki med snabbkimchi
    Betyg 4.5 av 5.63 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pork teriyaki med kimchi
    Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nudelsallad
    Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad