Kimchee

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Kimchee

Kimchee är ett ljuvligt gott tillbehör med koreanska smaker. Kinakålen blandas med ansjovisen och smaker av bland annat vitlök, senap och chilifrön. Kimcheen förbereds dagen innan och serveras kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Kimchee

Ingredienser

undefined
ca 500 g  kinakål (salladskål)
1/2 msk  socker
1/2 msk  salt
1 msk  senapsfrön
6   röda chilifrukter
2 msk  asiatisk fisksås
3   ansjovisfiléer
4   vitlöksklyftor
1/2 dl  risvinäger
2 msk  soja

För alla

Fri från: gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tahinisallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Polkabetor i sojavinägrett
Betyg 3.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Koreansk gurksallad
Betyg 3.4 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kimchidipp
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurk-kimchi
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga