Kimchee

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kimchee

Kimchee är ett ljuvligt gott tillbehör med koreanska smaker. Kinakålen blandas med ansjovisen och smaker av bland annat vitlök, senap och chilifrön. Kimcheen förbereds dagen innan och serveras kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Kimchee

Ingredienser

undefined
ca 500 g kinakål (salladskål)
1/2 msk socker
1/2 msk salt
1 msk senapsfrön
6 röda chilifrukter
2 msk asiatisk fisksås
3 ansjovisfiléer
4 vitlöksklyftor
1/2 dl risvinäger
2 msk soja

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gurk-kimchi
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tahinisallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tomat- och ansjovisfisk
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minifrestelser
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad