Kimchee

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Kimchee

Kimchee är ett ljuvligt gott tillbehör med koreanska smaker. Kinakålen blandas med ansjovisen och smaker av bland annat vitlök, senap och chilifrön. Kimcheen förbereds dagen innan och serveras kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Kimchee

Ingredienser

undefined
ca 500 g  kinakål (salladskål)
1/2 msk  socker
1/2 msk  salt
1 msk  senapsfrön
6   röda chilifrukter
2 msk  asiatisk fisksås
3   ansjovisfiléer
4   vitlöksklyftor
1/2 dl  risvinäger
2 msk  soja

För alla

Fri från: gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurk-kimchi
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Entrecôte på koreanskt vis
Betyg 2.8 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreanska revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreanska grönsaker
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddiga sesamspjäll
Betyg 3.1 av 5.
187 personer har röstat
Över 60 min att tillaga