Kebabspett och currydipp med äpple
Äpple och curry är en väldigt smarrig smakkombination, det vet vi sedan gammalt. Som tillbehör till dessa kryddiga kebabspett passar det perfekt. Det hela rundas av med kokt ris och syrlig gurka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2024
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3352 KJ / 803 kCal
Fett51 g
Salt6 g
Kolhydrater57 g
Protein28 g

Kommentarer
8 stIcke ätbart. Äckliga kebabspett.
Annelie
Utan gurka i påse blev det ingen gurksallad...
Linda cecilia
Hej Linda! Det förstår jag verkligen. Hör av dig till butiken så löser dom ersättning. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Gott! Rev äpplet till dippen istället.
Rosita
Tror det är ordet ”gurksallad” ni menar på sista punkten istället för äppelsalladen då salladen inte innehåller äpple.
Emma
Tack Emma! Det har du ju rätt i :) Nu har vi ändrat i texten. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Gott, men helheten hade blivit ännu bättre med roligare sallad/grönsaker än enbart gurka.
Pernilla
Mycket goda smakkombinationer! Stjärna i kanten till currydippen
Louise
Enkelt å jättegod cyrrydipp med äpple
Pia
Så gott tyckte hela familjen. Enkelt och snabbt fixat
Caroline