Kebabspett med vitlökssås och gurk-och myntasallad

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kebabspett med vitlökssås och gurk-och myntasallad

Kebab behöver inte vara snabbmat utan här äts den med värdighet! Spetten steks i olja och medan de tillagas svänger du ihop kvällens sallad som består av tomat, gurka och mynta i en vinägrette. Tillsammans med ris och vitlökssås är nu rätten komplett. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2019

Kebabspett med vitlökssås och gurk-och myntasallad

Ingredienser

2 portioner
2 port ris eller annat gryn
200 g piccolini tomat
1/2 gurka
1/2 kruka mynta
1 tsk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 förp kebabspett (à 360 g)
1 tsk olja
2 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2957 KJ / 710 kCal
Fett39 g
Salt5.5 g
Kolhydrater58 g
Protein31 g

Testa liknande recept

  • Kebabspett med rostad paprika
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillade kebabspett med bacon
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kebabspett med kikärtsröra
    Betyg 4 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kebabspett med gul sås och blomkål
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad