Gör dina egna kebabspett och servera med aubergine som fått smak av mynta, en fräsch kombination som uppskattas. Kebaben och auberginen får sällskap på tallriken av couscous och en krämig kall sås på yoghurt och mynta.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2004
Kontrollera noga innehållet i buljongtärningen.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsyoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut äggen i färsen.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Patrik
2018-05-13Hur många ägg?
Redaktionen ICAse
2018-05-14Hej Patrik! Här har det blivit en miss! Det ska vara ett ägg i köttfärsen, jag har nu ändrat i receptet. Tack för du var uppmärksam! Hälsningar Elin