Kebabspett i bröd med tomatsalsa
Den godaste kebaben görs hemma i köket! Fyll färdiga pitabröd med kebabspetten och vips är middagen klar. Rikligt med färsk koriander och tomat tar kebaben från skräpmat till en grön vardagsfavorit.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Ingredienser
4 portioner
250 g kvartade körsbärstomater
1/2 hackad gul lök
1 skalad, pressad vitlöksklyfta
2 dl hackad koriander
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk chiliflakes
1 tsk salt
4 färdiga kebabspett (4 st motsvarar ca 350 g)
4 pitabröd
4 msk matyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1883 KJ / 451 kCal
Fett19 g
Salt4.14 g
Kolhydrater48 g
Protein20 g
Kommentar
Gott!
Sigbrith
2020-05-08