Kebabspett i bröd med tomatsalsa

Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kebabspett i bröd med tomatsalsa

Den godaste kebaben görs hemma i köket! Fyll färdiga pitabröd med kebabspetten och vips är middagen klar. Rikligt med färsk koriander och tomat tar kebaben från skräpmat till en grön vardagsfavorit.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Kebabspett i bröd med tomatsalsa

Ingredienser

4 portioner
250 g kvartade körsbärstomater
1/2 hackad gul lök
1 skalad, pressad vitlöksklyfta
2 dl hackad koriander
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk chiliflakes
1 tsk salt
4 färdiga kebabspett (4 st motsvarar ca 350 g)
4 pitabröd
4 msk matyoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott!

    Sigbrith

Näringsvärde per portion

Energi1883 KJ / 451 kCal
Fett19 g
Salt4.14 g
Kolhydrater48 g
Protein20 g

Testa liknande recept

  • Grillade kebabspett med bacon
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kebabspett med gräddfil och gurka
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kebabspett med rostad paprika
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kebabspett och currydipp med äpple
    Betyg 4.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad