Kebabgryta med paprika och ris

Två röda paprikor och kebabstrimlor, vad kan det bli tro? Jo en smakrik kebabgryta med paprika, smaksatt med hjälp av pastasås och crème fraiche. En perfekt rätt att slänga ihop när tiden är knapp. Serveras med fördel tillsammans med ris och krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2400 KJ / 572 kCal
Fett23 g
Salt4.7 g
Kolhydrater57 g
Protein32 g

Kommentarer
35 stEnkelt och gott! Tack för det! Jag tillsatte lite Imat-matlagningsgrädde för att få grytan lite krämigare och så kryddade jag med betydligt mer oregano än vad som står i receptet. Dessutom fick den lite mer "vuxensmak" när jag hade i cayennepeppar 👍🏻
Kristin
Vi hade i arrabbiata pastasås I dubbel mängd istället för den med vitlök. Det blev lite hetta och mycket gott.
Ulrika
Gott, snabbt.
Carina