Kebab med tomatsalsa

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
1
Kebab med tomatsalsa

Varför inte laga till din egen kebab? Kebaben lagar du av bland annat lammfärs, lök, spiskummin, vitlök och persilja. Servera kebaben tillsammans med en smarrig tomatsalsa.

Kebab med tomatsalsa

Ingredienser

4 portioner
4   portioner ris
1   liten gul lök
2   vitlöksklyftor
500 g  lammfärs
2 msk  olivolja
1 tsk  malen spiskummin
salt och peppar
1 dl  hackad bladpersilja

Tomatsalsa

4   tomater
1   gul lök
1 dl  hackad bladpersilja
1 msk  olivolja
salt och peppar

För alla

Gör gluten- och äggfri: Servera med gluten- och äggfri pasta.

Gör så här

Tips

Gröna tipset: Byt ut lammfärsen mot quornfärs.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Kanongod kebab som vi definitivt kommer att göra igen. Vi gjorde inte tomatsalsan utan hade Matvetesallad med primörpickles och tzatsiki till. Mumsigt!

Terése

2012-07-06

Testa liknande recept

Kryddad lammfärs på spett
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammburgare
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och persikosalsa
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Majssalsa
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lammkebab i pitabröd
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga