Kebab med tomatsalsa
Varför inte laga till din egen kebab? Kebaben lagar du av bland annat lammfärs, lök, spiskummin, vitlök och persilja. Servera kebaben tillsammans med en smarrig tomatsalsa.
Ingredienser
4 portioner
4 portioner ris
1 liten gul lök
2 vitlöksklyftor
500 g lammfärs
2 msk olivolja
1 tsk malen spiskummin
salt och peppar
1 dl hackad bladpersilja
Tomatsalsa
4 tomater
1 gul lök
1 dl hackad bladpersilja
1 msk olivolja
salt och peppar
För alla
Gör gluten- och äggfri: Servera med gluten- och äggfri pasta.
Gör så här
Tips
Gröna tipset: Byt ut lammfärsen mot quornfärs.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Kanongod kebab som vi definitivt kommer att göra igen. Vi gjorde inte tomatsalsan utan hade Matvetesallad med primörpickles och tzatsiki till. Mumsigt!
Terése
2012-07-06