Kebab med smakrik bulgur

7
1
Kebab med smakrik bulgur

Härlig kebab med smakrik bulgur eller couscous som du tillagar på under 45 minuter. Kebaben tillagas av köttfärs, ägg, spiskummin, koriander, kanel, vitlök och gul lök. Servera den smakrika bulguren med köttet, citroner och isbergsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001

Kebab med smakrik bulgur

Ingredienser

4 portioner
400 g köttfärs
3 dl bulgur (eller couscous)
3 dl buljong (vatten + tärning)
1 ägg
1/2 tsk stött spiskummin
1/2 tsk malen koriander
1/2 tsk malen kanel
1 tsk salt
1 krm peppar
1 pressad vitlöksklyfta
1 hackad gul lök
1 dl hackad persilja
1 msk färsk mynta (eller torkad)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Carola

2005-08-27

tyckte de var lite torrt, så vi hade vitlöksdressing till och de passade bra. Sen förstår jag inte hur man kan kalla de för kebab för de smakar inte alls likadant.