Kebab med smakrik bulgur

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
1
Kebab med smakrik bulgur

Härlig kebab med smakrik bulgur eller couscous som du tillagar på under 45 minuter. Kebaben tillagas av köttfärs, ägg, spiskummin, koriander, kanel, vitlök och gul lök. Servera den smakrika bulguren med köttet, citroner och isbergsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001

Kebab med smakrik bulgur

Ingredienser

4 portioner
400 g köttfärs
3 dl bulgur (eller couscous)
3 dl buljong (vatten + tärning)
1 ägg
1/2 tsk stött spiskummin
1/2 tsk malen koriander
1/2 tsk malen kanel
1 tsk salt
1 krm peppar
1 pressad vitlöksklyfta
1 hackad gul lök
1 dl hackad persilja
1 msk färsk mynta (eller torkad)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

tyckte de var lite torrt, så vi hade vitlöksdressing till och de passade bra. Sen förstår jag inte hur man kan kalla de för kebab för de smakar inte alls likadant.

Carola

2005-08-27

Testa liknande recept

Bulgur med linser ”Mujadara”
Betyg 3.1 av 5.
95 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kebab med krispig rödkålsbulgur
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med ”Marockotomater”
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Medelhavssallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh
Betyg 4.4 av 5.
275 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torskfilé med taboulesallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga