Kebab med smakrik bulgur
Härlig kebab med smakrik bulgur eller couscous som du tillagar på under 45 minuter. Kebaben tillagas av köttfärs, ägg, spiskummin, koriander, kanel, vitlök och gul lök. Servera den smakrika bulguren med köttet, citroner och isbergsallad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001
Ingredienser
4 portioner
400 g köttfärs
3 dl bulgur (eller couscous)
3 dl buljong (vatten + tärning)
1 ägg
1/2 tsk stött spiskummin
1/2 tsk malen koriander
1/2 tsk malen kanel
1 tsk salt
1 krm peppar
1 pressad vitlöksklyfta
1 hackad gul lök
1 dl hackad persilja
1 msk färsk mynta (eller torkad)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
tyckte de var lite torrt, så vi hade vitlöksdressing till och de passade bra. Sen förstår jag inte hur man kan kalla de för kebab för de smakar inte alls likadant.
Carola
2005-08-27