En fantastiskt trevlig kaviarsill, som tillsammans med en delikat sås blir en suverän rätt. En härlig blandning av finhackad gräslök, rödlök och hackade ägg blandat med kaviar, gräddfil och crème fraiche smakar ljuvligt gott.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod sill!.Marinerade sillen i 4 dagar i stället för 2 dagar och struntade i gräddfilen. Tog bara creme fraiche i stället(2 dl).
Susanne
2007-09-03En höjdare på julbordet
Marie
2005-12-25Nu när även kaviaren finns med i receptet har denna sill blivit en av mina favoriter. Alla som jag har bjudit denna sill på vill ha receptet.
Maria
2003-12-28