Kaviarpanerad gädda med dillgrädde

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Kaviarpanerad gädda med dillgrädde

Ett recept på utsökt och festlig kaviarpanerad gädda med dillgrädde. Panera fisken med en blandning av lök och kaviar, stek och bräsera sedan i grädde. Garnera med hackad dill och servera gäddan med pressad potatis.

Kaviarpanerad gädda med dillgrädde

Ingredienser

4 portioner
ca 1 kg  gädda (hel)
1/2   gul lök
2 msk  smör
2 msk  orökt kaviar
2 dl  ströbröd
salt
vitpeppar
3 dl  grädde
1   knippe dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majkens kaviarägg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ört- och kaviarfylld strömming med ärter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Användbara röran
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingjärpar i gräddsås med pressgurka
Betyg 4.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga