Kaviarpanerad gädda med dillgrädde

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kaviarpanerad gädda med dillgrädde

Ett recept på utsökt och festlig kaviarpanerad gädda med dillgrädde. Panera fisken med en blandning av lök och kaviar, stek och bräsera sedan i grädde. Garnera med hackad dill och servera gäddan med pressad potatis.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
ca 1 kg gädda (hel)
1/2 gul lök
2 msk smör
2 msk orökt kaviar
2 dl ströbröd
salt
vitpeppar
3 dl grädde
1 knippe dill

Gör så här

00:02:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Gammeldags kaviarägg
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Majkens kaviarägg
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kalles Jul-Jansson
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kaviar- och purjolöksströmming i ugn
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxig Janssons extra allt
    Betyg 4.8 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad