Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Kaviar-crème

Kaviar-crème är ett enkelt och snabblagat tillbehör som är ett utmärkt sätt att lyxa till fiskrätten på. Delikat kaviar blandas med fyllig crème fraiche, gräslök och rödlök och blir aromatisk och ljuvlig.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda kaviar och crème fraiche.
  2. Finhacka gräslök och rödlök. Rör ner det i crème fraichen.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1 tub kaviar (à 250 g)
  • 1 burk crème fraiche (à 5 dl)
  • 1 knippa gräslök
  • 1 rödlök
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer