Kaviar-crème
![Kaviar-crème](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Kaviar-crème är ett enkelt och snabblagat tillbehör som är ett utmärkt sätt att lyxa till fiskrätten på. Delikat kaviar blandas med fyllig crème fraiche, gräslök och rödlök och blir aromatisk och ljuvlig.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1998
![Kaviar-crème](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 tub kaviar (à 250 g)
1 burk crème fraiche (à 5 dl)
1 knippa gräslök
1 rödlök
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer