Kaviar-crème

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kaviar-crème

Kaviar-crème är ett enkelt och snabblagat tillbehör som är ett utmärkt sätt att lyxa till fiskrätten på. Delikat kaviar blandas med fyllig crème fraiche, gräslök och rödlök och blir aromatisk och ljuvlig.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1998

Kaviar-crème

Ingredienser

8 portioner
1   tub kaviar (à 250 g)
1   burk crème fraiche (à 5 dl)
1   knippa gräslök
1   rödlök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostcheesecake med rom
Betyg 3.1 av 5.
47 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frasig torsk med kall ägg- och kaviarsås
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.
1309 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zetterströms favoritsill
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svenssons kaviarsnurror
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frasig torsk med kall ägg- och kaviarröra
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga