Omelett i stekpanna
Lättlagad och himmelskt god omelett med fyllning av rödlök, kaviar, lättcrème fraiche och dill. Denna omelett passar perfekt som lunchmat. Enkelt och snabbt svänger du ihop denna delikata måltid.
Ingredienser
4 portioner
8 ägg
1/2 dl vatten
salt och peppar
1 msk matfett
Fyllning
1 rödlök
3 msk kaviar
1 dl lätt crème fraiche
2 msk skuren dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mer mättande med riven ost i smeten. Krydda med timjam, oregano eller favoritörtkrydda. Toppa med vad som finns i kylskåpet: grönmögelost, räkor, kräftstjärtar, lax eller hackat köttpålägg.
Sven
2010-10-25Ännu godare och nyttigare blir det genom att ersätta vattnet med vispgrädde och steka i smör. Använd riktig creme fraiche också. Dundergott! Under förutsättning att du inte är allergiker, förstås.
Elke
2010-10-25god omelett och ännu godare fyllning, dock var det lite för små portioner. vi åt upp all mat och fick mätta oss med en macka.
Martin
2010-09-23