Omelett i stekpanna

Betyg 2.8 av 5.
19 personer har röstat
3
Omelett i stekpanna

Lättlagad och himmelskt god omelett med fyllning av rödlök, kaviar, lättcrème fraiche och dill. Denna omelett passar perfekt som lunchmat. Enkelt och snabbt svänger du ihop denna delikata måltid.

Omelett i stekpanna

Ingredienser

4 portioner
8   ägg
1/2 dl  vatten
salt och peppar
1 msk  matfett

Fyllning

1   rödlök
3 msk  kaviar
1 dl  lätt crème fraiche
2 msk  skuren dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Mer mättande med riven ost i smeten. Krydda med timjam, oregano eller favoritörtkrydda. Toppa med vad som finns i kylskåpet: grönmögelost, räkor, kräftstjärtar, lax eller hackat köttpålägg.

Sven

2010-10-25

Ännu godare och nyttigare blir det genom att ersätta vattnet med vispgrädde och steka i smör. Använd riktig creme fraiche också. Dundergott! Under förutsättning att du inte är allergiker, förstås.

Elke

2010-10-25

god omelett och ännu godare fyllning, dock var det lite för små portioner. vi åt upp all mat och fick mätta oss med en macka.

Martin

2010-09-23

Testa liknande recept

Användbara röran
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd med potatis, kaviar och ägg
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svenssons kaviarsnurror
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubbesallad med mandelpotatis
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga