Kassleromelett med lök och tomat

14
0
Kassleromelett med lök och tomat

En matig och utsökt omelett som tillagas i ugn med kassler, persilja och körsbärstomater. Rör ihop ingredienserna och låt sedan kassleromeletten sköta sig själv i ugnen. Passar perfekt som brunch.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2011

Kassleromelett med lök och tomat

Ingredienser

4 portioner
2 rödlökar
500 g pastramikryddad kassler
8 ägg
1 dl mjölk
2 dl riven ost
3 msk hackad persilja
1 tsk salt
1/2 krm peppar
250 g körsbärstomater
4 morötter

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kasslern. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Uteslut osten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2013 KJ / 481 kCal
Läs mer om näringsvärden