Kasslergryta med paprika

16
0
Kasslergryta med paprika

En gräddig och salt pastarätt, ja tack! Kasslern skärs i strimlor och steks gyllenbruna innan mjölkblandningen hälls på. Krydda med peppar och persilja efter behag, och servera kasslergrytan med kokt pasta och krispig paprika. Smaklig spis!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019

Kasslergryta med paprika

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g
kassler
1/2 msk
olja eller smör
2 msk
tomatpuré
1 msk
majsstärkelse
1 1/2 dl
mjölk
2 1/2 dl
vispgrädde
-
peppar
1 tsk
torkad persilja
4
port pasta (gärna spaghetti)
2
röda paprikor

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Tips

Stek paprikan och gärna lite rödlöksklyftor, så att de får lite färg och smaksätt grytan med 1/2 tsk sambal oelek och 1 tsk vitvinsvinäger (för 4 port).

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2954 KJ / 706 kCal
Fett 32 g
Salt 6.6 g
Kolhydrater 59 g
Protein 43 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept