Kasslergryta med paprika
En gräddig och salt pastarätt, ja tack! Kasslern skärs i strimlor och steks gyllenbruna innan mjölkblandningen hälls på. Krydda med peppar och persilja efter behag, och servera kasslergrytan med kokt pasta och krispig paprika. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019
Ingredienser
4 portioner
ca 600 g kassler
1/2 msk olja eller smör
2 msk tomatpuré
1 msk majsstärkelse
1 1/2 dl mjölk
2 1/2 dl vispgrädde
peppar
1 tsk torkad persilja
4 port pasta (gärna spaghetti)
2 röda paprikor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2954 KJ / 706 kCal
Fett32 g
Salt6.6 g
Kolhydrater59 g
Protein43 g
Kommentar
Lite tunt m grönsaker. Lite stabbigt.
Christina
2024-08-21