Kassler stroganoff | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kassler stroganoff

Denna stroganoff med kassler och paprika är en jättegod middag tillsammans med spagetti och vitkål. Tomatsåsen med crème fraiche ger en krämighet till pastan när du blandar dem och med den stekta kasslern och paprikan ovanpå blir rätten hel.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Strimla kasslern. Fräs paprika och kassler i en het panna med olja i 3-4 min. Krydda med salt och peppar.
  3. Koka upp tomatsåsen och rör i crème fraichen. Blanda sås och spagetti. Lägg upp pastan på tallrikar. Skeda över kasslerblandningen.
  4. Servera med strimlad vitkål och rågbaguetter.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 280 g spaghetti
  • 400 g paprika i blandade färger
  • 500 g kassler
  • 1 burk färdig tomatsås med lök och champinjoner (à 320 g)
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk olja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2690 kJ / 641 kCal
Fett: 16,8 g
Läs mer om näringsvärden