Kassler och potatissallad med dijonsenap och persilja
Snabbt kan du svänga samman detta recept på kassler med supergod potatissallad! Rör ihop kokt potatis, lök och tomater med en dressing av olja, vinäger, dijonsenap och persilja och servera direkt din mumsiga sallad med den nystekta, saftiga kasslern.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2011
Ingredienser
4 portioner
8 potatisar (fast sort)
1 rödlök
2 tomater
4 msk olivolja
2 1/2 msk vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
2 msk fryst persilja
salt
peppar
ca 500 g skivad kassler
1 msk smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God potatissallad, som jag använde till resterna av påskskinkan.
Lena
2020-04-17Mycket, mycket god potatissallad, den kommer jag att göra flera gånger, jag stekte älgkött till. Vad som är bra med alla recept från Ica är att det inte är så förskräckligt många ingredienser
Louise
2011-03-16Potatissalladen var kanongod! Jag tog i några droppar citron i dressingen. Kan nog bli en ganska god sallad till grillat i sommar.
Lena
2011-02-19