Druvsalsa med hetta

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
1
Druvsalsa med hetta

På sommaren blir det oftast mycket grillat och du kan därför variera rätten med den här annorlunda druvsalsan. Du blandar druvorna med salladslök, finhackad spansk peppar och olivolja och resultatet blir ett frisk, hett och utsökt tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Druvsalsa med hetta

Ingredienser

6 portioner
250 g  gröna kärnfria vindruvor
250 g  blåa kärnfria vindruvor
4   skivade salladslökar
1   finhackad spansk peppar
1/2 dl  olivolja med citronsmak
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt gott. Ett härligt 'friskt' alternativ som tillbehör, till sommarens grillrätter.

Annika

2006-06-27

Testa liknande recept

Grillade vindruvor med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsrostade vindruvor med rosmarin
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Focaccia med vindruvor och rosmarin
Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåkokt regnbåge med blådruvsås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Insektsdadlar, tusenfoting och skalbaggar
Betyg 3.7 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga