Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Druvsalsa med hetta

På sommaren blir det oftast mycket grillat och du kan därför variera rätten med den här annorlunda druvsalsan. Du blandar druvorna med salladslök, finhackad spansk peppar och olivolja och resultatet blir ett frisk, hett och utsökt tillbehör.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela gröna och blå kärnfria vindruvor.
  2. Blanda med skivade salladslökar, finhackad spansk peppar och olivolja med citronsmak. Smaka av med flingsalt.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 250 g gröna kärnfria vindruvor
  • 250 g blåa kärnfria vindruvor
  • 4 skivade salladslökar
  • 1 finhackad spansk peppar
  • 1/2 dl olivolja med citronsmak
  • flingsalt
Lägg till i inköpslistan