Kassler med varma rödbetsklyftor

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kassler med varma rödbetsklyftor

Klassiska råvaror i en perfekt kombination! De mumsiga, varma rödbetsklyftorna som fått fin smak av gräslök och kryddor lägger du på din salta kassler och serverar sedan direkt med nykokt potatis och len örtcrème fraiche. Gott och vackert!

Kassler med varma rödbetsklyftor

Ingredienser

4 portioner
600 g färsk potatis
8 små rödbetor
2 msk smör
1 msk finhackad gräslök
500 g kassler
2 dl crème fraiche med örter eller valfri smaksatt sort

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Vi tycker detta var jättegott och dessutom lätt att laga!

Ann-katrin

2002-09-04

Näringsvärde per portion

Energi2119 KJ / 509 kCal
Fett24.5 g

Testa liknande recept

Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kassler med rödbetsfräs
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktspytt med kassler, ägg och rödbetor
Betyg 3.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig kasslerpasta
Betyg 2.8 av 5.92 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Renytterfilé med chili, chevrekräm och betor
Betyg 4.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Isspöken
Betyg 3 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad