Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kassler med kål- och chiliwok

Kassler med kål- och chiliwok är bräckta kasslerskivor som flankeras av en wok med vitkål, hackad färsk chili och djupfrysta haricots verts. Serverad med kokta potatisar blir det en hälsosam middag som du snabbt tillagar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Skölj och strimla vitkålen. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Fräs kål och chili i olja ca 5 minuter.
  2. Blanda i bönorna, som inte behöver tinas först, och fräs ytterligare ca 5 minuter. Krydda med salt. Skär kasslern i tunna skivor. Bräck kasslern någon minut per sida. Servera kasslern med kål- och chiliwok, potatis, bröd och gärna en klick matyoghurt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 12 potatisar
  • 1 klyfta vitkål (à 500 g)
  • 2 msk olja
  • 1 röd chili (t ex spansk peppar)
  • 1 paket djupfrysta haricots verts (à 250 g)
  • 1 tsk salt
  • 500 g kassler
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2386 kJ / 572 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden