Bräckt kassler med pepparrotsstuvad vitkål

Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
0
Bräckt kassler med pepparrotsstuvad vitkål

Denna snabblagade kasslerrätt är perfekt att tillaga till vardags! Den salta smaken från den bräckta kasslern blir en utmärkt kombination tillsammans med den pepparrotsstuvade vitkålen som har sting.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Bräckt kassler med pepparrotsstuvad vitkål

Ingredienser

4 portioner
500 g  kassler
500 g  vitkål
ca 2 dl  kokspad
3 msk  vetemjöl
3 dl  mjölk
1 msk  konc kycklingfond
1/2 dl  hackad persilja
ca 1 1/2 msk  pepparrot på tub
3 msk  smör
salt
peppar

För alla

Gör glutenfri: red stuvningen med t ex majsstärkelse, Maizena, i stället för med vetemjöl.
Gör laktosfri: använd mjölk och smör fri från laktos. Kontrollera fonden.
Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölk med t ex Solhavre och använd mjölkfritt matfett. Kontrollera fonden.
Gör äggfri: kontrollera fonden.

Gör så här

Tips

Vill du variera dig så ta en klick senap i stället för pepparrot.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med mos och ärter
Betyg 3.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Annas matlådepudding
Betyg 1.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oststuvad risoni med kassler och ärtor
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt kassler med gräslöksstuvade morötter
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Somrig pastasallad
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga