Kassler med äpple och pepparrot

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Kassler med äpple och pepparrot

Kassler med äpple och pepparrot är ett ljuvligt recept som passar utmärkt som vardagsmiddag. Välstekt kassler tillagas på mindre än 45 minuter och serveras med rostade rotfrukter och välsmakande äpple- och pepparrotsyoghurt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013

Kassler med äpple och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
2   morötter
2   palsternackor
600 g  fast potatis
1 msk  olja
salt och peppar
ca 600 g  kassler
2 msk  riven pepparrot
1   grönt äpple
1 1/2 dl  matyoghurt
1 msk  smör eller margarin
1/2   kruka persilja

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3395 KJ / 813 kCal
Fett46.7 g
Kolhydrater42.2 g
Protein51.9 g

Testa liknande recept

Sommarpanna med kassler
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bräckt kassler med pepparrotsstuvad vitkål
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med tomat och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabburgare och grovt potatismos i tunnbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med rotfrukter och pepparrotscrème
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga