Bourbon- och ananasglaze

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bourbon- och ananasglaze

En smakrik glaze med smak av bourbon whiskey och ananas som passar perfekt till sköna sommarmiddagar vid grillen. Lägg köttet på grillen och pensla på glazen i slutet av grillningen för en god, karamellig yta. Passar både till fläsk, nöt och fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Bourbon- och ananasglaze

Ingredienser

1 sats
1 liten burk skivad ananas i juice (à ca 200 g)
1/2 gul lök
1 msk socker
1/2 dl bourbon whisky
1/2 dl honung (gärna apelsinblomshonung)
2 msk äppelcidervinäger
1 msk dijonsenap
1 msk färskriven ingefära
finrivet skal av 1/2 apelsin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Ananasglaze
Betyg 4.3 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Långgrillade oxspjäll
Betyg 2.7 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ananaschutney
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helgrillad ananas
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad ananas med grönt te
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ananaschutney med smak av chili
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad