Bourbon- och ananasglaze

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Bourbon- och ananasglaze

En smakrik glaze med smak av bourbon whiskey och ananas som passar perfekt till sköna sommarmiddagar vid grillen. Lägg köttet på grillen och pensla på glazen i slutet av grillningen för en god, karamellig yta. Passar både till fläsk, nöt och fågel.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Bourbon- och ananasglaze

Ingredienser

För 1 sats
1   liten burk skivad ananas i juice (à ca 200 g)
1/2   gul lök
1 msk  socker
1/2 dl  bourbon whisky
1/2 dl  honung (gärna apelsinblomshonung)
2 msk  äppelcidervinäger
1 msk  dijonsenap
1 msk  färskriven ingefära
finrivet skal av 1/2   apelsin

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ananasglaze
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Långgrillade oxspjäll
Betyg 2.7 av 5.
61 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ananaschutney
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ananaschutney med smak av chili
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad ananas med grönt te
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingspett marinerat i honung
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga