Karins sherrysill

Karins sherrysill är sillfiléer som fått sin goda smak av sherry, tomatjuice och rödlök. Sillen passar perfekt till julbordet, påskbuffen, midsommar eller varför inte till vardagsmiddagen?
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stFinhackad dill..inte ditt..
Anna
Använder alltid en blandning av passerade tomater och tomatpuré till denna sill, dessutom finhackad ditt och grovmalen svartpeppar. Ungefär 2 dl passerade tomater och 1 dl tomatpure.
Anna
Har gjort denna sill till jul sen 98 och den är helt underbar, alla gillar den
Maria
Har gjort denna sill både till sommar och till jul! Jättegott och väldigt enkelt.
Gunilla
Använd gärna en bättre typ av tomatjuice då det kan ha ett avgörande slutresultat. Detta är ett "måste" på julbordet.
Ulf