Karinas marinerade oliver

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Karinas marinerade oliver

Marinerade oliver är ett gott tillbehör till buffén eller tapasbordet. Du marinerar oliverna i kylskåpet för smakens skull. Oliverna smaksätter du med rosmarin, vitlök, timjan och citron samt olivolja vilket ger dig en livfull kombination av dofter.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004

Karinas marinerade oliver

Ingredienser

undefined
150 g svarta eller gröna oliver
1 - 1 1/2 dl olivolja
1 msk färsk rosmarin
1 krossad vitlöksklyfta
rivet skal av 1 citron
nymalen svartpeppar
1 tsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skinka med oliv- och kaprismarinad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Quornspett med citron och örter
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddiga lammracks
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med ugnsbakade rotfrukter
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löktarte med sardeller
Betyg 3.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hel grillad lammstek
Betyg 3.3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga