Karinas marinerade oliver

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Karinas marinerade oliver

Marinerade oliver är ett gott tillbehör till buffén eller tapasbordet. Du marinerar oliverna i kylskåpet för smakens skull. Oliverna smaksätter du med rosmarin, vitlök, timjan och citron samt olivolja vilket ger dig en livfull kombination av dofter.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004

Karinas marinerade oliver

Ingredienser

undefined
150 g svarta eller gröna oliver
1 - 1 1/2 dl olivolja
1 msk färsk rosmarin
1 krossad vitlöksklyfta
rivet skal av 1 citron
nymalen svartpeppar
1 tsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Skinka med oliv- och kaprismarinad
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quornspett med citron och örter
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddiga lammracks
    Betyg 3.2 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling med ugnsbakade rotfrukter
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Löktarte med sardeller
    Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hel grillad lammstek
    Betyg 3.3 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad