Innanför denna saftiga sockerkaka med mixade mandlar och kardemumma gömmer sig mjukstekta, karamelliserade päron. Garnera gärna med ätbara blommor, t ex violer.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2012
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inger
2018-04-05Förenkla receptet och skriv socker o mjöl i vikt. Vem kan se 1,8 dl i sina mått.
Redaktionen ICAse
2018-04-12Hej Inger! Tack för din synpunkt och vi tar denna med oss! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2012-07-02Hej! Vi har ändrat i receptet i bakpulvermängden då vi kom fram till att det räckte emd 2 tsk.
Birgitta
2012-06-29Stekta päron - Mandel - stött kardemumma..gillade alla ingredienser. Kakan var jättegod och passade utmärkt till kaffet på midsommarkvällen.