Ett gott recept på fluffig, glutenfri sockerkaka. Du gör kakan av bland annat ägg, socker, glutenfritt mjöl och potatismjöl. Sockerkakan är härlig till fikat eller som efterrätt.
Ha med dig inköpslistan överallt med ICA-appen
Kakan är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Jag la till softbake då blir den inte så tor som de brukar bli.
Linda
Funkade inte alls. Kommer inte att använda detta recept igen
Susanne
Bakar mycket utan gluten. Jag bytte ut potatismjölet mot mandelmjöl. Skickade även i 1,5 mosade bananer. Blev kanon. Men hade även funkat utan banan.
Gabriel
Kommentarer
Jag la till softbake då blir den inte så tor som de brukar bli.
Linda
2025-06-07Funkade inte alls. Kommer inte att använda detta recept igen
Susanne
2025-05-28Bakar mycket utan gluten. Jag bytte ut potatismjölet mot mandelmjöl. Skickade även i 1,5 mosade bananer. Blev kanon. Men hade även funkat utan banan.
Gabriel
2025-04-06