Glutenfri sockerkaka

71
9
Glutenfri sockerkaka

Ett gott recept på fluffig, glutenfri sockerkaka. Du gör kakan av bland annat ägg, socker, glutenfritt mjöl och potatismjöl. Sockerkakan är härlig till fikat eller som efterrätt.

Skriv ut
Glutenfri sockerkaka

Ingredienser

1 kaka
2
ägg
2 dl
strösocker
1 tsk
vaniljsocker
1 1/2 dl
fint glutenfritt mjöl
1 dl
potatismjöl
2 tsk
bakpulver
1 dl
hett vatten

För alla

Kakan är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

71

Kommentarer

Birgitta

2021-02-27

Snabb, enkel och fantastiskt fluffig. Jättegod!

Eva-liisa

2020-03-31

Snabbgjord och god!

Sofia

2020-03-11

Den blev hur god som helst om man tar i för mycket glutenfritt mjöl eller bakpulver så blir den kompakt och tort men jag fick i lagom mycket 1 1/2 glutenfritt mjöl blev lagom bra Den får 10/10 av mig

Testa liknande recept