Ett gott recept på fluffig, glutenfri sockerkaka. Du gör kakan av bland annat ägg, socker, glutenfritt mjöl och potatismjöl. Sockerkakan är härlig till fikat eller som efterrätt.
Kakan är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
59
9 st
Kommentarer
Birgitta
2/27/2021
Snabb, enkel och fantastiskt fluffig. Jättegod!
Eva-liisa
3/31/2020
Snabbgjord och god!
Sofia
3/11/2020
Den blev hur god som helst om man tar i för mycket glutenfritt mjöl eller bakpulver så blir den kompakt och tort men jag fick i lagom mycket 1 1/2 glutenfritt mjöl blev lagom bra Den får 10/10 av mig
Kommentarer
Birgitta
2/27/2021Snabb, enkel och fantastiskt fluffig. Jättegod!
Eva-liisa
3/31/2020Snabbgjord och god!
Sofia
3/11/2020Den blev hur god som helst om man tar i för mycket glutenfritt mjöl eller bakpulver så blir den kompakt och tort men jag fick i lagom mycket 1 1/2 glutenfritt mjöl blev lagom bra Den får 10/10 av mig