Karamelliserade majrovor med smålök och russin

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Karamelliserade majrovor med smålök och russin

Dessa söta karamelliserade majrovor är ett utmärkt tillbehör till vilt eller kalkon. Du bryter av den söta karmelliseringen med lite balsamvinäger och lägger till några syltlökar och lite russin för fyllighet och smak till majrovorna.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Karamelliserade majrovor med smålök och russin

Ingredienser

4 portioner
500 g majrovor
1 msk smör
1 msk olivolja
2 msk socker
1/2 dl balsamvinäger
1/2 dl russin
1 dl syltlök
2 dl vatten
1 msk konc kalvfond
salt
peppar
1 msk finhackad färsk timjan
1 msk finhackad persilja

Gör så här

00:05:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Glaserad majrova
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Suovas pirko
    Betyg 2.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inlagd majrova
    Betyg 3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smörsvängd majrova med kantarell
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad