Karamell som kronan på verket

Betyg 3.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Karamell som kronan på verket

De flesta efterrätter blir gudomligt goda med en liten topping av karamellbitar! Med enkla medel och lite tålamod så kan du lätt göra din dessert än vackrare med detta recept på karemelltopping.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Karamell som kronan på verket

Ingredienser

25 st
2 dl socker
1 dl vatten
ett par droppar citronjuice eller ättiksprit (12%)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Lätt att göra vackra figurer men helt omöjlig att äta. Fastnar stenhårt i tänderna. Varning!

    Marie

  • lätt, vackert, kreativt

    Nailia

Testa liknande recept

  • Italiensk maräng
    Betyg 3.2 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lingonmousse
    Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Världens bästa tårtbotten
    Betyg 4 av 5.2191 personer har röstat
    Receptet har 233 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bhoga bellini
    Betyg 2.7 av 5.100 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad