Karamell som kronan på verket

Betyg 3.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Karamell som kronan på verket

De flesta efterrätter blir gudomligt goda med en liten topping av karamellbitar! Med enkla medel och lite tålamod så kan du lätt göra din dessert än vackrare med detta recept på karemelltopping.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Karamell som kronan på verket

Ingredienser

25 st
2 dl socker
1 dl vatten
ett par droppar citronjuice eller ättiksprit (12%)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Lätt att göra vackra figurer men helt omöjlig att äta. Fastnar stenhårt i tänderna. Varning!

Marie

2023-12-29

lätt, vackert, kreativt

Nailia

2004-10-25

Testa liknande recept

Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pinjenötstoppar med citron och choklad
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Världens bästa tårtbotten
Betyg 4 av 5.2120 personer har röstat
Receptet har 218 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Petit chouxringar med jordgubbar och grädde
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Bhoga bellini
Betyg 2.7 av 5.100 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronparfait med grenadinesirap och granatäpple
Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad