Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
1
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Ett fräscht och hälsosamt middagsrecept med rosmarinsmarinerade kycklingfiléer som serveras till en härlig pastasallad med pesto, cocktailtomater och chèvre. Tips: Gör en matlåda av eventuella rester och ät den kall dagen efter-minst lika gott!

Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingbröstfilé (à ca 125 g)
1   citron
1 msk  hackad färsk rosmarin
2 msk  olivolja
salt
nymalen svartpeppar
280 g  pasta t ex penne, gärna fullkorn
1 dl  pesto
250 g  cocktailtomater
100 - 150 g  getost (chèvre)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Blev väldigt gott. Dock stod det inte i receptet om de gröna blad som syns i bilden. Vi använde babyspenat vilket passade alldeles utmärkt. Strödde även på solroskärnor. Rekommenderas!

Anneli

2016-08-12

Testa liknande recept

Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kantarellsnittar med chèvre
Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
152 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga