Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
1
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Ett fräscht och hälsosamt middagsrecept med rosmarinsmarinerade kycklingfiléer som serveras till en härlig pastasallad med pesto, cocktailtomater och chèvre. Tips: Gör en matlåda av eventuella rester och ät den kall dagen efter-minst lika gott!

Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingbröstfilé (à ca 125 g)
1   citron
1 msk  hackad färsk rosmarin
2 msk  olivolja
salt
nymalen svartpeppar
280 g  pasta t ex penne, gärna fullkorn
1 dl  pesto
250 g  cocktailtomater
100 - 150 g  getost (chèvre)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Blev väldigt gott. Dock stod det inte i receptet om de gröna blad som syns i bilden. Vi använde babyspenat vilket passade alldeles utmärkt. Strödde även på solroskärnor. Rekommenderas!

Anneli

2016-08-12

Testa liknande recept

Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantarellsnittar med chèvre
Betyg 3 av 5.
143 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
147 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga