Kantarellsnittar med chèvre

Betyg 3 av 5.150 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Kantarellsnittar med chèvre

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Kantarellsnittar med chèvre

Ingredienser

4 portioner
250 g kantareller eller annan svamp
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
12 rostade baguetteskivor
12 bitar getost av chèvretyp

Gör så här

00:05:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Mycket uppskattat som förrätt på nyår!

    Sara

  • Otroligt gott och så enkelt att göra! Förvånad att receptet inte har 5 stjärnor.

    Rebecka

  • Otroligt goda! Serverades som ett tilltugg innan huvudrätten och uppskattades av alla gäster👍🏼.

    Anna

  • Bland det godaste jag ätit, en kombo jag aldrig kommit på själv

    Gun-britt

Näringsvärde per portion

Energi1480 KJ / 354 kCal
Fett9 g
Salt1.78 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g

Testa liknande recept

  • Kantarellpizza med getost
    Betyg 3.6 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvrekräm
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Getost med salsa verde
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad