Laga en enkel men lyxig kantarellpasta med hasselnötter och parmesan! Kantareller, hasselnötter, parmesan och vitlök sätter smak i detta recept. Pasta när den är som bäst helt enkelt.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesanen mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Felicia
2021-04-08Underbart gott! Hade ingen parmesan, men vi tog Västerbottenost och det blev en riktig succé!
Johann
2021-02-15Gott - även med oskalade hasselnötter...
Elisabeth
2021-01-18hade valnötter hemma, funkade det med!!!