Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Kantareller med tomater och färskost

Ett lättlagat och utsökt sätt att servera dina kantareller på. Krämig färskost breder du på grovt mörkt bröd och pryder med stekta tomater, basilika och de gudomliga, smörstekta kantarellerna.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek kantarellerna i smör, salta och peppra.
  2. Skiva tomaten och stek den snabbt. Salta och peppra. Hacka lite basilika och salvia och strö över tomatskivorna.
  3. Bre ett lager färskost över en halv skiva grovt brunt bröd. Lägg på tomatskivorna och så många kantareller som ryms. Toppa mackan med en basilikarosett.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1 dl kantareller
  • 1 msk smör
  • 1 tomat
  • basilika
  • salvia
  • 2 msk färskost
  • 1/2 runt, mörkt bröd
Lägg till i inköpslistan