Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone

6
2
Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone

Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone är en underbar efterrätt både utseendemässigt och smakmässigt. Äpplena får en fyllig smak av kanel och till det serveras en makalöst god mascarpone med apelsinsmak.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004

Kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone

Ingredienser

4 portioner
1 apelsin
2 dl mascarpone (färskost)
1 msk vaniljsocker
4 äpplen (gärna en sötare sort som golden delicious eller jona gold)
1 dl brun farin
1 tsk malen kanel
1 msk osaltat smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Elin

2006-02-19

Väldigt enkelt att tillaga och smakar jättebra!.

Ingela

2004-11-30

Utsökt smak, lagom portion, efter en god middag.