Kanelgrillat oxfiléspett

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
1
Kanelgrillat oxfiléspett

Kanelgrillat oxfiléspett får sin mycket tilltalande och saftiga smak efter ett dygn i en marinad på basilikaolja med kanel, ingefära, honung och sweet chili. Servera den grillade oxfilén med grillad potatis och du blir garanterat mätt och belåten.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Kanelgrillat oxfiléspett

Ingredienser

4 portioner
600 g  oxfilé
2   stora bakpotatisar
1 msk  olivolja

Marinad

1 dl  basilikaolja
1/2 krm  kanel
1 msk  ingefära
1 msk  sweet chilisås
2 msk  honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Gott Serverade med kanelkryddad klyftpotatis och broccoli.

Helen

2022-04-16

Testa liknande recept

Grillad oxfilé
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt oxfilé
Betyg 4.1 av 5.
199 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödlökssmör med chili och lime
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad oxfilé med lök- och senapsmarmelad
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sweet chili-glaze
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Stark marinad
Betyg 1.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga