Kanel- och ingefärskakor

115
0
Kanel- och ingefärskakor

Med en färdig mördeg kan man snabbt och enkelt baka flera olika sorters småkakor. Skär skivor av mördegen och vänd i kryddor som ingefära och kanel eller prova med hackad mandel eller kokos så får du flera goda kakor till fikat.

Kanel- och ingefärskakor

Ingredienser

25 st
400 g mördeg (färdig kakdeg)
1 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
1 msk strösocker

För alla

Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per kaka, räknat på att satsen ger 25 kakor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

115

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 347 KJ / 83 kCal
Fett 5 g
Salt 0.09 g
Kolhydrater 8 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept

Pepparnötter
Dumlekakor
Jitterbuggare
Skurna pepparkakor