Kanderade rosor

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Kanderade rosor

Kanderade rosor förgyller vilken enkel dessert som helst. Vackert tillsammans med frukter, bär och nötter. Följ receptet noggrant och du kan briljera med något utöver det vanliga.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Kanderade rosor

Ingredienser

15 portioner
ca 15   rosenblad (15 rosenblad motsvarar ca 1-2 obesprutade rosor)
1   äggvita till pensling
2 msk  strösocker

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Tänk på att inte pensla på för mycket äggvita på rosenbladen, då blir de missfärgade och svåra att rosta.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frostade rosenblad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosa marshmallows
Betyg 2.7 av 5.
68 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängrosor
Betyg 2.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga