Kanderade rosor

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Kanderade rosor

Kanderade rosor förgyller vilken enkel dessert som helst. Vackert tillsammans med frukter, bär och nötter. Följ receptet noggrant och du kan briljera med något utöver det vanliga.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Kanderade rosor

Ingredienser

15 portioner
ca 15 rosenblad (15 rosenblad motsvarar ca 1-2 obesprutade rosor)
1 äggvita till pensling
2 msk strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frostade rosenblad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosa marshmallows
Betyg 2.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hallonmousse med rostad vit choklad
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga