Frostade rosenblad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Frostade rosenblad

Utomordentlig vackra och romantiska frostade rosenblad att garnera tårtan eller desserten med. Du låter bladen svepas in i glittrande socker och sedan bakas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Frostade rosenblad

Ingredienser

undefined
1   äggvita
1 dl  strösocker
rosenblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kanderade rosor
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosa marshmallows
Betyg 2.7 av 5.
68 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marängrosor
Betyg 2.7 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga