Frostade rosenblad

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Frostade rosenblad

Utomordentlig vackra och romantiska frostade rosenblad att garnera tårtan eller desserten med. Du låter bladen svepas in i glittrande socker och sedan bakas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Frostade rosenblad

Ingredienser

undefined
1 äggvita
1 dl strösocker
rosenblad

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kanderade rosor
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rosa marshmallows
Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hallonmousse med rostad vit choklad
Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosa maränghjärtan med citrongrädde och hallon
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad