Kanderade rosor

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kanderade rosor

Kanderade rosor förgyller vilken enkel dessert som helst. Vackert tillsammans med frukter, bär och nötter. Följ receptet noggrant och du kan briljera med något utöver det vanliga.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Kanderade rosor

Ingredienser

15 portioner
ca 15 rosenblad (15 rosenblad motsvarar ca 1-2 obesprutade rosor)
1 äggvita till pensling
2 msk strösocker

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Frostade rosenblad
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rosa marshmallows
    Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hallon sour med lime
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hallonmousse med rostad vit choklad
    Betyg 3.8 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tiramisu med blodapelsin och mynta
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad