Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Krämig och god blir kålmixen när du kokar den i grädde och på slutet rör ner smakrik parmesan. Toppa med knapriga solroskärnor och kålmixen är klar att servera.

Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Ingredienser

2 portioner
1/2 dl solroskärnor
1 dl riven parmesan
1 dl vispgrädde
1 förp färsk kålmix à 140 g (gärna trekålsmix med grönkål, röd och grön spetskål)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Smaken var bra, men det blev inte alls krämigt! Mer som kokt grädde med klumpar av ost och kål.... Och det var för mycket solroskärnor i förhållande till resten.

    Anette

Testa liknande recept

  • Pasta med grönkålspesto
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad