Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Krämig och god blir kålmixen när du kokar den i grädde och på slutet rör ner smakrik parmesan. Toppa med knapriga solroskärnor och kålmixen är klar att servera.

Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Ingredienser

2 portioner
1/2 dl solroskärnor
1 dl riven parmesan
1 dl vispgrädde
1 förp färsk kålmix à 140 g (gärna trekålsmix med grönkål, röd och grön spetskål)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Smaken var bra, men det blev inte alls krämigt! Mer som kokt grädde med klumpar av ost och kål.... Och det var för mycket solroskärnor i förhållande till resten.

    Anette

Testa liknande recept

Kål- och pak choimix med teriyakisås
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kål- och morotssallad med apelsin och honung
Betyg 1.7 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pasta med grönkålspesto
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt lax med ugnsrostade rotfrukter och grönkålspesto
Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingfritatta med grönkål och svartkål
Betyg 2.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad