Tunna skivor av kassler täcker du med en magnifik champinjonsallad på tomater, pinjenötter och persilja och på toppen strör du delikat parmesanost. Snabblagat, vackert och smarrigt - den ultimata förrätten!
Ingredienser
4 portioner
500
g
kassler
Champinjonsallad
150
g
champinjoner
1
tomat
1/2
dl
rostade pinjenötter
1/2
dl
vinägrettdressing
2
msk
hackad persilja
salt och svartpeppar
Till servering
färskriven parmesan
kokt potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
2 st
Kommentarer
Helene
2010-02-22
Hade detta recept på ett buffébord då min pappa fyllde 65 år. Mycket gott. Allt gick Åt ......
Gunilla
2003-08-13
Jättelätt och jättegott, gjorde det till förrätt på lättrostat landgångsbröd och bytte ut persiljan till basilika.
Det fick överväldigande beröm av alla gästerna.
Kommentarer
Helene
2010-02-22Hade detta recept på ett buffébord då min pappa fyllde 65 år. Mycket gott. Allt gick Åt ......
Gunilla
2003-08-13Jättelätt och jättegott, gjorde det till förrätt på lättrostat landgångsbröd och bytte ut persiljan till basilika. Det fick överväldigande beröm av alla gästerna.