Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kallskuren kassler med champinjonsallad

Tunna skivor av kassler täcker du med en magnifik champinjonsallad på tomater, pinjenötter och persilja och på toppen strör du delikat parmesanost. Snabblagat, vackert och smarrigt - den ultimata förrätten!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva champinjonerna tunt. Dela, gröp ut kärnorna och finhacka tomatköttet.
  2. Blanda champinjoner, tomater, pinjenötter, vinägrett och persilja. Salta och peppra.
  3. Skiva kasslern tunt och lägg upp på ett fat. Skeda på champinjonsalladen. Strö över parmesanosten.
  4. Servera med kokt potatis.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g kassler
Champinjonsallad
  • 150 g champinjoner
  • 1 tomat
  • 1/2 dl rostade pinjenötter
  • 1/2 dl vinägrettdressing
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och svartpeppar
Till servering
  • färskriven parmesanost
  • kokt potatis
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2225 kJ / 532 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden