Mozzarellagratinerad kassler
Ljuvlig mozzarellagratinerad kassler serverar du här på en bädd av vitkålssallad med vinägrett - livfullt, fräscht och smarrigt! Kasslern får smak av senap, basilika och tomat innan mozzarellan läggs på för gratinering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
Ingredienser
4 portioner
500 g kassler
1 - 2 msk fransk senap
1 kruka färsk basilika
4 tomater
2 paket mozzarella (à 125 g)
salt och peppar
Vitkålssallad
300 g vitkål
10 cm purjolök
1 st rödlök
2 - 2 1/2 msk vinägrettdressing
salt och peppar
ett par nypor socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Kasslerrätten var smidig att göra och uppskattad av gästerna! Valde att servera med potatisklyftor, sallad (mixsallad, gurka, amerikansk grönsaksblandning) och en kall sås som passade bra till både potatisen och salladen (arlas färdiga kalla sås med vitlök o gräslök). Mums!
Frida
2005-11-29