Kall risgrynsgröt med rostad kokos

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kall risgrynsgröt med rostad kokos

Den färdiga risgrynsgröt vi vanligen värmer på går fint att äta kall! I detta frukost- eller mellisrecept blandar vi kall risgrynsgröt med rostad kokos och smaksätter med vanilj. Den kalla gröten serveras med fikon och kokosflakes.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Kall risgrynsgröt med rostad kokos

Ingredienser

4 portioner
1 dl riven kokos
4 dl risgrynsgröt
2 krm vaniljpulver eller 1/2 tsk vaniljsocker

Topping

2 färska fikon
kokosflarn

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Tycker att 1 ägg är för lite minst 3 gärna 4

    Börje

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat med topping.
Energi850 KJ / 203 kCal
Fett12 g
Salt0.5 g
Kolhydrater17 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Höstig pumpagröt
    Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Risgrynsplättar
    Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Risgrynspudding med saftsås
    Betyg 4.1 av 5.110 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad