Risgrynsplättar

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Risgrynsplättar

Risgrynsplättar är gott som mellanmål året runt. Enkelt och smarrigt – knäck ägget i en bunke och rör ner gröten. De söta plättarna är goda att servera med kanel och ett rivet äpple.

Risgrynsplättar

Ingredienser

2 portioner
1 ägg
2 dl risgrynsgröt
1/2 msk smör

Till servering

rivet äpple
kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Riktigt goda, men de går sönder jättelätt när man ska vända på dem.

Vincent

2021-01-19

Trevlig variant att göra på grötrester, bra att inte göra dom för stora för dom är enklare att vända när dom är små.

Susanne

2020-04-13

Testa liknande recept

Gröt med banan och jordnötssmör
Betyg 4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mangofrutti
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bananplättar
Betyg 4.1 av 5.489 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äppel- och päronsallad med cottage cheese
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Risgrynsgröt med citrus och skummad kanelmjölk
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad