Kall potatissallad med crème fraiche är en klassisk sommarrätt som passar till det mesta! Här även med majonnäs, dijonsenap och gräslök som sätter smak. Servera den krämiga potatissalladen som tillbehör till rostbiff, kyckling, lax, grönsaker eller på buffén.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Kommentarer
Birgitta
2020-12-26Enkel och jättegod 😋 Här gillades den till skinkan också 👍
Alicia
2020-08-10Riktigt god, gjorde för 4 personer. Rekommenderas verkligen!
Barbro
2020-06-16Är det verkligen 5 dl creme fraiche?
Redaktionen ICAse
2020-06-17Hej Barbro! Ja det stämmer med 5 dl crème fraiche, receptet är för 8 personer gjort på 2 kg potatis. Hälsningar Ulrika