Kall potatissallad med crème fraiche är en klassisk sommarrätt som passar till det mesta! Här även med majonnäs, dijonsenap och gräslök som sätter smak. Servera den krämiga potatissalladen som tillbehör till rostbiff, kyckling, lax, grönsaker eller på buffén.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Kommentarer
Birgitta
12/26/2020Enkel och jättegod 😋 Här gillades den till skinkan också 👍
Alicia
8/10/2020Riktigt god, gjorde för 4 personer. Rekommenderas verkligen!
Barbro
6/16/2020Är det verkligen 5 dl creme fraiche?
Redaktionen ICAse
6/17/2020Hej Barbro! Ja det stämmer med 5 dl crème fraiche, receptet är för 8 personer gjort på 2 kg potatis. Hälsningar Ulrika