Kalkonwok med sockerärter och black beansås

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kalkonwok med sockerärter och black beansås

Förtjusande asiatisk wok med kalkon och black beansås. Krispiga sockerärter och purjolök ger tillsammans med den söta honungen en underbar smakupplevelse. Du serverar woken på en bädd av nykokt ris.

Kalkonwok med sockerärter och black beansås

Ingredienser

4 portioner
4 dl  basmatiris eller jasminris
500 g  kalkonfilé
1 msk  olja
1/2 st  purjolök (den ljusa delen)
1   paket frysta sockerärtor (à 200 g)
1/2 dl  asiatisk black bean sås
1/2 dl  vatten
2 msk  honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2336 KJ / -1 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med kalkon och rotsaker
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekt kalkon med svamprisotto
Betyg 2.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kalkonfilé med sojamarinerad svamp och wasabimajonnäs
Betyg 3.4 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt ris med purjo och svamp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkon med äpplen och selleripuré
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga